Spot the dots advert girl

Post Reply
bubby
Forum contributor
Posts: 15
Joined: Mon Feb 13, 2006 1:36 am
Has thanked: 31 times
Been thanked: 46 times

Spot the dots advert girl

Post by bubby » Fri Feb 02, 2007 5:46 am

Image
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

modesty70
Forum contributor
Posts: 30
Joined: Tue May 24, 2005 1:37 pm

deannne berry

Post by modesty70 » Thu Jul 26, 2007 11:45 am

it's the eric prydz - "call on me " girl and there's at least 3 different ads.

User avatar
hippyd
Respected Uploader
Posts: 918
Joined: Tue Sep 07, 2004 7:50 am
Has thanked: 466 times
Been thanked: 6551 times

Re: deannne berry

Post by hippyd » Thu Jul 26, 2007 12:52 pm

modesty70 wrote:it's the eric prydz - "call on me " girl and there's at least 3 different ads.
are u serious? I'll have to watch the vid clip again :D

also is it just me or is there no audio?

bubby
Forum contributor
Posts: 15
Joined: Mon Feb 13, 2006 1:36 am
Has thanked: 31 times
Been thanked: 46 times

Re: deannne berry

Post by bubby » Thu Jul 26, 2007 1:47 pm

hippyd wrote:
modesty70 wrote:it's the eric prydz - "call on me " girl and there's at least 3 different ads.
are u serious? I'll have to watch the vid clip again :D

also is it just me or is there no audio?
Yup no audio, for some reason the audio never works when I record HD channels on my tuner card.

User avatar
hippyd
Respected Uploader
Posts: 918
Joined: Tue Sep 07, 2004 7:50 am
Has thanked: 466 times
Been thanked: 6551 times

Post by hippyd » Thu Jul 26, 2007 1:53 pm

no worries. I just watched the Eric Prydz clip again...I think I will watch it more often :P

billyboy666
Respected contributor
Posts: 174
Joined: Fri Dec 02, 2005 7:13 am
Been thanked: 533 times

Re: deannne berry

Post by billyboy666 » Fri Jul 27, 2007 1:19 am

bubby wrote:Yup no audio, for some reason the audio never works when I record HD channels on my tuner card.
Sounds like you're missing the AC3 audio codec.

Install AC3Filter from here: http://ac3filter.net/
It also now includes the codec for ACM as well (enables the filter for video editing programs).

As an alternative, you may be able to manually configure your capture software to record an HD channels with the SD audio.

Just set the AudioID (AID) for each HD channel to the same AID that the SD version of the channel uses.

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Adverts & Promos”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests