Le Specs ad

Post Reply
Max_TMP
Respected Uploader
Posts: 293
Joined: Fri Mar 12, 2004 1:07 am
Has thanked: 888 times
Been thanked: 1044 times

Le Specs ad

Post by Max_TMP » Fri Jun 09, 2006 12:17 pm

An old ad I found on a Beta tape of mine.
I am fairly sure it is an aussie ad.
Image
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Max_TMP
Respected Uploader
Posts: 293
Joined: Fri Mar 12, 2004 1:07 am
Has thanked: 888 times
Been thanked: 1044 times

Post by Max_TMP » Fri Jun 09, 2006 12:20 pm

Sorry the script is telling me there is an error. I've uploaded the file but obviously done something wrong

CelebrityTit
Respected Uploader
Posts: 1198
Joined: Tue Dec 21, 2004 10:26 pm
Has thanked: 1664 times
Been thanked: 11045 times

Post by CelebrityTit » Fri Jun 09, 2006 12:21 pm

what does the error say? I just uploaded a file and it worked no problems

Max_TMP
Respected Uploader
Posts: 293
Joined: Fri Mar 12, 2004 1:07 am
Has thanked: 888 times
Been thanked: 1044 times

Post by Max_TMP » Fri Jun 09, 2006 1:01 pm

There was some script debug page that came up. I think it was because I clicked preview before I clicked upload. I am sure it was my fault. If mods can't fix I can upload again

quickurn
Respected contributor
Posts: 611
Joined: Sun Aug 29, 2004 7:11 am
Location: at the computer, duh!
Been thanked: 1724 times

Post by quickurn » Fri Jun 09, 2006 1:17 pm

just edit your original post and re-upload it...should work

Max_TMP
Respected Uploader
Posts: 293
Joined: Fri Mar 12, 2004 1:07 am
Has thanked: 888 times
Been thanked: 1044 times

Post by Max_TMP » Fri Jun 09, 2006 1:40 pm

Looks like I got it now, thanks

CelebrityTit
Respected Uploader
Posts: 1198
Joined: Tue Dec 21, 2004 10:26 pm
Has thanked: 1664 times
Been thanked: 11045 times

Post by CelebrityTit » Sat Jun 10, 2006 12:49 am

No you haven't got it, there is nothing to download here. Try again Max_TMP

Max_TMP
Respected Uploader
Posts: 293
Joined: Fri Mar 12, 2004 1:07 am
Has thanked: 888 times
Been thanked: 1044 times

Post by Max_TMP » Sat Jun 10, 2006 9:12 am

Should be okay now.
Appologies to everyone

quickurn
Respected contributor
Posts: 611
Joined: Sun Aug 29, 2004 7:11 am
Location: at the computer, duh!
Been thanked: 1724 times

Post by quickurn » Sat Jun 10, 2006 10:49 am

That looks to be it now...just delete the bottom attachment....
just for future reference, to re-up a clip...select the file as normal but click "upload new version" on the original file attachment, instead of "add attachment". That replaces the file rather than upload beside it. Hope that made sense.
Max_TMP wrote:Appologies to everyone
atleast you took the time to try and fix the problem...instead of just leaving it to someone else to figure out

Max_TMP
Respected Uploader
Posts: 293
Joined: Fri Mar 12, 2004 1:07 am
Has thanked: 888 times
Been thanked: 1044 times

Post by Max_TMP » Sat Jun 10, 2006 12:59 pm

No problem.

BluNT
Forum admin
Posts: 255
Joined: Thu May 22, 2003 11:22 pm
Has thanked: 5071 times
Been thanked: 125 times

Post by BluNT » Sun Jun 11, 2006 6:31 am

Thankyou for taking the time to upload Max_TMP. Appreciated.

Post Reply

Return to “Adverts & Promos”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest